SPREJ ZA SAMOPOTAMNJIVANJE

1.200,00 RSD

Honey Bronze

Self Tanning Body Spray

Lagani, nemasni i brzo upijajući sprej za samopotamnjivanje se lako nanosi i daje savršeno ujednačen ten. Bazira se na dihidroksiacetonu i smeši humektanasa važnih za postizanje ili produžetak superiorne, luksuzne bronzane boje dok ostavlja kožu mekšom i sjajnom. Koristite svakodnevno uz mlečni losion za samopotamnjivanje da biste postigli jači intezitetu boje ili da biste održali svoj ten svežim i sjajnim, Dovoljno nežan za upotrebu na licu.

Način upotrebe: Uradite piling kože 24 sata pre upotrebe.  Obezbedite da koža bude sveže očišćena i suva. Pre upotrebe promućkajte. Držite 20 cm od tela i prskajte dok koža ne bude potpuno zasićena. Operite ruke sapunom i vodom odmah nakon upotrebe. Sačekajte 15 minuta da se proizvod upije u kožu, pre kontakta sa odećom. Sačekajte jedan sat pre kupanja ili plivanja. Vaš preplanuli ten će se razviti za 4-6 sati.

Napomena: Samo za spoljašnju primenu. Izbegavati kontakt sa očima. Testirajte na maloj površini kože sat vremena pre upotrebe. Prekinite ako dođe do iritacije kože. Ovaj proizvod ne sadrži UV filtere, nije za sunčanje i ne štiti od opekotina. Ponavljano izlaganje nezaštićene kože tokom sunčanja može povećati rizik od starenja kože, raka kože i drugih štetnih efekata na koži, čak i ako ne dođe do opekotina.

Sastojci/Ingredients: Aqua, Dihydroxyacetone , Glycerin, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Coco-Glucoside, Benzyl Alcohol, Parfum, Polyglutamic Acid, Dehydroacetic Acid.

Neto težina: 200ml

Šifra proizvoda: 8606018357550 Kategorije: ,
 

Dodatne informacije

Težina 0,023 kg