Nova kolekcija NICOLE posvećena je, pre svega, malim princezama kao idealan početak osamostaljivanja i formiranja dobre rutine u nezi kože.

Proizvodi iz kolekcije NICOLE pogodni su za svakodnevnu upotrebu i pružaju kompletnu negu nežnoj dečijoj koži, ali i svima onima koji uživaju u sjaju šljokica. Ono što kolekciju čini posebnom su perlice i šljokice prelepog sjaja koje će deci privući pažnju, probuditi maštu i učiniti da se osećaju posebno, poput princeza iz bajki.

Čarolija počinje tuširanjem sa perlicama dijamantskog sjaja koje prati izuzetno prijatan miris. Losion za negu tela sa šljokicama napravljen je u dve varijante, srebrni i bronzani, i ostavalja prelep sjaj na koži, koji se izuzetno ističe na tamnijoj, preplanuloj koži. Šljokice i sjajna koža su neizostavni i prilikom prvih izlazaka i proslava, pa uz izuzetnu negu, mlade princeze će uživati i u luksuznom sjaju.

Za sve prilike kada šljokice nisu dobar izbor, a koži je potrebna nega, tu je i losion bez šljokica. Najzad, potpuna nega kože zaokružena je sa čarobnim, neodoljivim mirisomza telo, koji donosi koži celodnevnu svežinu.

Ovaj mali sprej za telo sa voćnim mirisom postaće neizostavni pratilac svake devojčice.

U PONUDI